Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inkomens- en armoedebeleid CDA 2000

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Inkomens- en armoedebeleid (06 Dec 2000)

De CDA-fractie in de Tweede Kamer heeft tijdens de behandeling van de begroting van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor 2001 kritiek geleverd op en alternatieve voorstellen gedaan voor het kabinetsbeleid op het gebied van het inkomens- en armoedebeleid. CDA-fractiewoordvoerder Theo Stroeken wees in zijn bijdrage onder meer op de opeenstapeling van inkomensafhankelijke regelingen voor tegemoetkoming aan ouders en opvoeders in de kosten van kinderen. Deze cumulatie zorgt voor inkomens tot 70.000 gulden voor verschillende armoedevallen. De CDA-fractie vindt dat onfatsoenlijk inkomensbeleid. Het Tweede-Kamerlid hekelde verder het gebrek aan integraal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie