Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College B&W Rotterdam wil uniform klachtenregistratiesysteem

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

College wil uniform klachtenregistratiesysteem

(5-12) Het College van B. en W. wil een uniform klachtenregistratiesysteem invoeren voor alle gemeentelijke diensten. Uit het eerste klachtenjaarverslag blijkt dat het onmogelijk is een volledig klachtenoverzicht te maken door de verschillende registratiesystemen binnen de gemeentelijke diensten. Een klachtenjaarverslag moet een toelichting geven op de geregistreerde klachten per dienst, het aantal gegronde en ongegronde, de afhandelingstermijnen en de aard van de geregistreerde klachten. De cijfers die in het rapport genoemd worden, kunnen volgens het College geen goed totaaloordeel geven over de kwaliteit van klachtbehandeling en op welke punten de dienstverlening in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie