Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote drukte tijdens de informatiebeurs Fascinatio.

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Grote drukte tijdens de informatiebeurs Fascinatio.

Afgelopen donderdag 30 november 2000 bezochten ongeveer 5.000 belangstellenden de informatiebeurs over de laatste nieuwbouwwijk van de gemeente Capelle aan den IJssel. Op de beurs presenteerde de gemeente Capelle aan den IJssel, samen met de projectontwikkelaars Maasstede, Eurowoningen, Bouwfonds Vastgoed en de woningbouwcorporatie Stichting Woningpartners de plannen voor het gebied. Zo stond er een maquette van de wijk, was er een brochure over Fascinatio verkrijgbaar en lieten de projectontwikkelaars ontwerpen van de woningen zien die zij tijdens de eerste fase gaan bouwen.

Belangstellenden kunnen hun interesse voor het wonen in de wijk Fascinatio kenbaar maken door het invullen van inschrijfformulieren. Tot en met 31 december 2000 heeft men de gelegenheid zich bij de diverse ontwikkelaars te laten registreren. De verkoop van de woningen begint in januari 2001.

In de loop van 2001 start de bouw van de eerste 210 woningen in de wijk Fascinatio. Een wijk aan de westzijde van Capelle aan den IJssel met de metrostations Kralingse Zoom en Capelsebrug in de nabijheid en een entree dicht bij de aansluiting op de A16 en de Van Brienenoordbrug. In totaal komen er circa 1.000 woningen met aan de buitenrand kantoren.

Welkom in het Infocentrum
In het infocentrum Fascinatio vindt u nadere informatie over deze bijzondere nieuwe wijk en over de huur- en koopwoningen die door de verschillende opdrachtgevers zullen worden gebouwd. Het infocentrum is gevestigd bij de bouwlocatie aan het Abram van Rijckevorselplein (nabij het metrostation Capelsebrug). Het infocentrum is van 11.00 tot 15.00 uur geopend op zaterdag 9 en 16 december en op 27, 28 en 29 december 2000. Vanaf 1 januari 2001 is het infocentrum elke zaterdag open van 11.00 tot 15.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie