Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Aa & Dommel

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 6-12-2000 Persbericht district Aa & Dommel

DIEFSTAL AUTO

Vanmiddag is aan de Jan van Spijkstraat in Vught een groene Honda CRX met het kenteken GR-NL-97 gestolen. De auto is later in Den Bosch teruggevonden.

VERKEERSCONTROLES

De politie controleerde dinsdagmiddag tussen 14.30 en 15.30 uur op de Schijndelseweg op het gebruik van de autogordel. Vijf bestuurders kregen een bekeuring. In Sint Oedenrode zijn vanochtend 5 bekeuringen aan schoolgaande jongeren uitgedeeld vanwege rijden zonder licht, 7 mensen kregen een bekeuring vanwege het rijden zonder gordel.

BUURTBEWONER VOORKOMT BRAND

Een bewoner van Hopakker in Vught wist woensdagmorgen te voorkomen dat brand uitbrak in een nabij gelegen woning. De man liet om 07.20 uur zijn hond uit en zag bij het passeren van een woning rook achter de gordijnen uitkomen. Door op ramen en deuren te bonken wist hij de bewoner te wekken. Onderzoek leerde dat een bloemenkrans rondom een brandende kaars vlam had gevat. Men was vergeten de kaars te doven. De schade bleef nu beperkt tot een verbrande tafel en roetvlekken op de muur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie