Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Genie Nederland versterkt managementteam

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Genie versterkt managementteam

Onlangs zijn Oscar Kales en Michiel Wolters benoemd in het managementteam van Genie Nederland. Kales is als Manager Business Development verantwoordelijk voor het realiseren van allianties en partnerships. Hij heeft voorheen gewerkt bij zusterorganisatie Telfort als Sales Manager en Program Manager EURO2000. Michiel Wolters is als Manager Genie Portal verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de web- en wapportal. Hiervoor heeft Wolters gewerkt als Portal Manager bij Talkline Nederland.

"Na de start van Genie in augustus, krijgt het totale Genie-team nu steeds meer zijn uiteindelijke vorm. Kales en Wolters hebben beiden hun sporen verdiend in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie