Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van woensdagmiddag 06 december 2000
16:30 woensdag 6 december 2000

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 17.00 uur 0592-361294 of 06 - 53 23 80 59

Meppel, inbraak Nissenhut
Werd vannacht aan de Reggersweg ingebroken in een keet van een aannemer, een zogenaamde nissenhut. Deze aannemer is bezig met de verbouw van het ziekenhuis. Er is veel elektrisch gereedschap weggenomen. Schadebedrag nog niet bekend evenals de juiste aantallen gereedschap. Een 43-jarige man uit Twello deed namens de aannemer uit Warnsveld aangifte.

Meppel, diefstal in kantoor
Werd vannacht ingebroken in een kantoor van activiteiten voor ouderen aan het Zuideinde. Verschillende geldkistjes werden weggenomen en later leeg teruggevonden in de nabijheid van een elektriciteitshokje. Totaal wordt ruim fl. 4.000,- vermist Men kwam binnen door een bovenlicht te forceren. Een 44-jarige man uit Meppel deed aangifte.

Smilde, geweld
Deed een 14-jarige jongen uit Bovensmilde aangifte van mishandeling. Gisteravond omstreeks 20.00 uur werd hij bij de Jonkersbrug klem gereden door een auto. Daaruit stapte een jongen die hem zonder enige aanleiding in zijn gezicht sloeg. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de dader. Aard van het letsel onbekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie