Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld voor vijf vertrekkende commissieleden SAO

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor vijf vertrekkende commissieleden SAO

Op woensdag 6 december reikt wethouder Sandra Korthuis (Maatschappelijke Dienstverlening en Volksgezondheid) een Erasmusspeld uit aan vijf vertrekkende commissieleden van de Stedelijke Adviescommissie Ouderenbeleid (SAO).

De vijf zijn mevrouw Bannink-Kranenburg, mevrouw Sparreboom-Mooren, de heren Van Det, Buijs en Diepenhorst. Zij verlaten de adviescommissie omdat hun maximale zittingstermijn verstreken is. Mevrouw Bannink, mevrouw Sparreboom en de heer Van Det zijn lid van de commissie sinds de oprichting in 1993. De heren Buijs en Diepenhorst hebben zich later bij de adviescommissie gevoegd. De vijf leden zijn jarenlang betrokken geweest bij de advisering over het ouderenbeleid in de gemeente Rotterdam.

De uitreiking van de Erasmusspeld vindt plaats omstreeks 13.00 uur tijdens een feestelijke lunch in het kantoor van de SAO, Goudse Rijweg 373/375, te Rotterdam.

De Erasmusspeld is een gemeentelijke onderscheiding die wordt toegekend aan personen die zich op sociaal, cultureel, sportief of economisch gebied gedurende een lange periode verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving. De speld is vernoemd naar de humanist Desiderius Erasmus, die op 27 oktober 1469 in Rotterdam werd geboren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie