Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersafwikkeling Zegwaartseweg Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Verkeersafwikkeling Zegwaartseweg

Door een ambtelijk misverstand heeft de Commissie van Advies voor Stadswerken van de Gemeenteraad van Zoetermeer een voorstel over de verkeersafwikkeling op de Zegwaartseweg ontvangen, dat de besluitvorming van het College van B&W van Zoetermeer niet goed weergeeft.

In de gewraakte notitie was sprake van selectieve afsluiting van de weg voor autoverkeer tijdens de spits. In de besluitvorming van het College spelen alleen drie andere maatregelen een rol. Die drie maatregelen ter verbetering van de verkeersveiligheid zijn snelheidsbeperkende maatregelen (drempels), het scheiden van verkeerssoorten (fietssuggestiestroken) en het weren van (doorgaand) vrachtverkeer. Deze maatregelen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie