Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Noord-Holland buigt zich over Toekomstvast Openbaar Vervoer

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT, woensdag 22 november 2000

Commissie Verkeer en Vervoer buigt zich over plannen Toekomstvast Openbaar Vervoer
Donderdag 7 december zal de provinciale statencommissie Verkeer en Vervoer duidelijk maken hoe zij aankijkt tegen het besluit van GS over het Toekomstvast Openbaar vervoer Noord-Holland Noord.

Onlangs hebben GS, in openbare bijeenkomsten in Alkmaar, Schagen en Hoorn, hun plannen voor een Toekomstvast Openbaar Vervoer in Noord-Holland Noord gepresenteerd. Veel mensen hebben deze gelegenheid aangegrepen op de plannen te reageren en met alternatieve oplossingen te komen. Ook in het overleg dat gedeputeerde Hen de Boer hierover heeft gevoerd met alle wethouders Verkeer en Vervoer van de betrokken gemeenten en tijdens het Provinciaal Verkeers- en Vervoerberaad, zijn wijzigingsvoorstellen naar voren gekomen. Op 28 november nemen GS een besluit over het nieuwe openbaar vervoernetwerk. In dit besluit betrekt het college de ingebrachte reacties en voorstellen voor wijziging van de plannen.

De statencommissie Verkeer en Vervoer vergadert 7 december in De Alkmaarse Poort, Omval 72 in Alkmaar. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is welkom. Naast eigen vervoer kunnen belangstellenden gebruik maken van de bus: lijn 127 vanaf Alkmaar NS, vertrek 19.07, aankomst halte Omval: 19.14 uur. Voor de terugrit rijdt tussen 20.30 en 22.30 uur een gratis pendelbus vanaf de Alkmaarse Poort naar station Alkmaar NS.


* Inlichtingen: Rienk van der Veen, tel. (023) 514 43 09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie