Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdagmorgen 07 december 2000
07:43 donderdag 7 december 2000

Bert Peters, 06 53 23 80 59

Vandaag heeft de gehele afdeling Communicatie een cursusdag op een externe locatie. Om die reden wil ik de mediavertegenwoordigers verzoeken alleen in zeer dringende gevallen bovenstaand nummer te bellen. Vanmiddag laat in de middag zal op de gebruikelijke wijze de persvoorlichting plaatsvinden,

Hoogeveen, diefstal auto
Deed gisteravond een 45-jarige vrouw uit Kerkenveld aangifte van diefstal van haar auto. Die had ze gistermorgen afgesloten geparkeerd op de parkeerplaats van het Bethesdaziekenhuis. Om 18.00 uur gisteravond was de auto verdwenen. Het gaat om een rode Mazda 626 hatchback.

Donderen, woninginbraken
Deed gisteravond een 59-jarige man uit Donderen aangifte van inbraak in zijn woning. Aan de Dorpsweg werd ingebroken waarna geld en sieraden verdwenen. Hoogte van het schadebedrag niet bekend. Men kwam binnen door een raam te forceren.

Ook door een raam te forceren kwam men binnen in een woning aan de Norgerweg. Daar werd een laptop weggenomen.

Exloo, inbraken auto's carpoolplaats
Werd gisteren in twee auto's op de carpoolplaats aan de Hoofdstraat ingebroken. Een 39-jarige man uit Tweede Exloërmond deed aangifte dat zijn auto was opengebroken (ruit ingeslagen). Hij mist een tankpasje maar heeft veel schade doordat gepoogd is om apparatuur uit de auto te verwijderen hetgeen niet lukte.
Een 28-jarige vrouw uit Tweede Exloërmond deed ook aangifte. Van haar auto werd een ruit ingeslagen en de auto doorzocht maar zij mist niets. Beide inbraken zijn vermoedelijk gepleegd tussen 18.30 en 23.00 uur.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie