Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LEI Wageningen bestaat 60 jaar

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Bron: LEI
Zoek soortgelijke berichten
LEI

LEI 60 jaar

Het LEI viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan organiseren we een symposium Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de Agribusiness. En wel op 7 december a.s. in het Congrescentrum in Den Haag. Interessante sprekers geven hun visie op deze belangrijke ontwikkelingslijn voor de agribusiness vanuit de invalshoeken Economie, Ecologie en Normen en Waarden uit Maatschappij en Technologie. Onder leiding van de heer Piet J.M. van Asseldonk (NOVA) zal een debat tussen de inleiders onderling en het publiek worden gevoerd, waarin het concept Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen verder wordt uitgewerkt in kansen en knelpunten. Tijdens dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie