Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LEI Jaarboek 1999

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Bron: LEI
Zoek soortgelijke berichten
LEI

Jaarboek 1999

Kennis bepaalt de toekomst is de titel van het onlangs verschenen Jaarboek 1999 van het LEI. Ons werkterrein kent een grote diversiteit. Dit wordt onder andere weerspiegeld door de verschillende onderzoeksdomeinen waarin we actief zijn: Bedrijfsontwikkeling en omgevingsfactoren; Emissie- en milieuproblematiek; Concurrentiepostie en de Nederlandse agribusiness; Industrie en handel; Economie van het landelijk gebied; Nationale en internationale beleidsvraagstukken; Bedrijven-Informatienet en Statistische documentatie. Ook het nieuws kent natuurlijk een grote diversiteit. In dit jaarboek van het LEI komen het nieuws en het werkterrein van het LEI samen. De foto's geven enkele markante gebeurtenissen uit 1999 weer. Gebeurtenissen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie