Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA hoogleraarsbenoeming Dr. J.G. Verwer

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. J.G. VerwerDr. J.G. Verwer (1946) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Numerieke wiskunde en informatica aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam (UvA). De leerstoel is gevestigd bij het Korteweg-de Vries Instituut voor Wiskunde, de voormalige vakgroep Wiskunde, van de UvA vanwege de Stichting voor Hoger Onderwijs in de Toegepaste Wiskunde. Jan Verwer begon na zijn studie Wis- en natuurkunde aan de UvA in 1973 aan zijn promotieonderzoek bij het Mathematisch Centrum, het huidige Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI) in Amsterdam. Hij promoveerde in ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie