Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Service Internet voor zoekende, carrière bewuste werknemer

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (redactie@cvwizard.nl)

Contactpersoon: Redactie

Nieuwe trend op de arbeidsmarkt?

Datum: 20-07-2000

Drie maanden geleden is met groot succes een nieuwe service van start gegaan op het Internet, speciaal gericht op de werkzoekende en carrière bewuste werknemer. Als eerste in Nederland namelijk biedt CV Wizard via cvwizard.nl de mogelijkheid het CV middels één formulier gratis en direct te versturen naar vele CV databanken en participerende organisaties die actief zijn op de arbeidsmarkt. Op deze manier behoeven werkzoekenden het invullen of achterlaten van het CV niet meer bij de betreffende organisaties afzonderlijk uit te voeren. Naast deze unieke service, biedt CVWizard.nl ook vele andere diensten, zoals tips, nieuws en achtergrondinformatie ten aanzien van de arbeidsmarkt en een overzicht van vacatures.

Initiatiefnemers M. Smits en A. van der Linden hebben CV Wizard geïntroduceerd op het Net met het doel de servicegerichtheid, snelheid en het overzicht van het solliciteren voor de werkzoekenden te vergroten. "CV Wizard is opgezet om een handvat te bieden aan de werkzoekende en carrière bewuste werknemer. Niet als nieuwe concurrent van de vele andere jobsites, maar als nieuw startpunt voor de oriënterende en solliciterende werknemer. De werknemers zijn bepalend bij de ontwikkeling van onze diensten.", aldus oprichter M. Smits.

CV Wizard kent een breed draagvlak door de aangesloten partners variërend van diverse CV/Job databanken tot aan W&S-organisaties en headhunters. Enkele voorbeelden van partners, die aangesloten zijn op de CV service van CV Wizard zijn Arbeidsmarkt.com, Jobhunters.nl, Jobbingmall.nl en Solliciteer.net.

"Toevoeging van nieuwe partners aan de CV service van CVWizard.nl is een doorlopend proces. Ons doel is en blijft het verbeteren van het overzicht en gemak voor de werkzoekenden. Dit doen we door de toegevoegde waarde van CV Wizard voor de werkzoekenden continue te vergroten", aldus M. Smits, één van de initiatiefnemers van deze nieuwe service.

CV Wizard is de eerste in Nederland, die een dergelijke service biedt richting de werkzoekende en carrière bewuste werknemer. Door het gemak van deze dienst van CVWizard.nl, krijgt Internet in Nederland een extra toegevoegde waarde ten opzichte van de traditionele processen op de arbeidsmarkt. Hiermee is het begin gemaakt voor wellicht een nieuwe trend in het Online solliciteren.

CV Wizard

Churchilllaan

1078 DV

A'dam

Telefoon: +31 (020) 471 24 76reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie