Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-12-2000

Politiebericht Utrecht: Eemland noord, 10.30 uur
Verkeerscontroles

SOEST- Op woensdagavond werd tussen zeven en negen uur, een snelheidscontrole gehouden op de Koningsweg. In totaal passeerden hier 1088 voertuigen waarvan er 150 te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 89 kilometer per uur. (50 max)

SOEST- Op de Ossendamweg werd verkeerstoezicht gehouden. In totaal kregen 3 automobilisten een bekeuring omdat ze niet in de aangegeven rijrichting reden en 1 automobilist kreeg een bekeuring omdat deze door rood licht reed.

BAARN- Op de Laanstraat werd er verkeerstoezicht gehouden. In totaal kregen 3 automobilisten een bekeuring vanwege foutief parkeergedrag.

Rijden zonder rijbewijs

SOEST- Op woensdagavond, omstreeks half elf, controleerde surveillerende agenten een automobilist op de Albert Cuyplaan.

Bij nadere controle bleek dat de 33-jarige bestuurder niet in het bezit was van een rijbewijs en dat zijn auto niet was verzekerd. De auto werd ingenomen en de bestuurder kreeg voor beide feiten een bekeuring.

Bromfietscontrole

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op woensdagmiddag en avond werd er een grote bromfietscontrole gehouden op De Kronkels.

Door middel van 9 motoragenten werden de bromfietsen uit de omgeving naar de controleplaats gedirigeerd. In totaal werden er 79 brom/snorfietsen gecontroleerd en werden 39 bekeuringen uitgereikt voor oa. te veel vermogen, niet hebben van bromfiets certificaat, vals framenummer en technische mankementen.


1 bromfiets werd inbeslaggenomen voor technische onderzoek en 13 uitlaten werden ter plekke gedemonteerd omdat deze niet waren goedgekeurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie