Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergunningen gemeente Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Vergunningen

Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest maken het volgende bekend.

Invalidenparkeerplaats
een invalidenparkeerplaats is gereserveerd voor:
- de heer C. Hogewoning in de Lavendelhof nabij de ingang van de Clematislaan;

- de heer P. Rooijakkers ter hoogte van Anthon van der Horstlaan 35.
Openingstijden winkels lange Voort uitsluitend winkels behorende bij het winkelcentrum Lange Voort mogen open zijn op zondag 17 en zondag 24 december.

Inzamelingsvergunning
van 15 tot en met 21 december is aan het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest een inzamelingsvergunning verleend voor een kinderziekenhuis in Albanië.

De hierboven genoemde aanvragen en de verleende vergunning liggen ter inzage bij de heer F. van Rijn van de afdeling Burgerzaken, telefoon (071) 51 91 785.

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende tegen een besluit van het College van Burgemeester en Wethouders bezwaar maken. Uw bezwaarschrift kunt u binnen zes weken na publicatie sturen naar: College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Ingekomen bouwaanvragen en meldingen Bij de gemeente zijn de volgende aanvragen om bouwvergunning/meldingen inzake het voornemen te gaan bouwen ingekomen:


· Anna Blamanhof 15 - oprichten berging
· Prinses Irenelaan 26 - uitbouw achter
· Prinses Irenelaan 17 - doorbraak bouwmuur
· Willem Dudoklaan 83 - dakkapel voor en achter
· Valkenburgerweg - oprichten woning
· Geversstraat 30 - wijzigen magazijn
· Endegeesterstraatweg 27 - plaatsen plantenkas.
Ingekomen aanvraag aanlegvergunnig
· Hendrik Kraemerpark (Leidsestraatweg 11) -plan herinrichting park in verband met woningbouw project.

Alle hierboven genoemde bouwvergunningen/meldingen, aanvragen en bouwplannen liggen ter inzage van 7 tot en met 20 december 2000 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur bij de Centrale Balie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13.

Als u informatie wilt over het aanvragen van een bouwvergunning of een bestemmingsplan wilt inzien, kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, Rhijngeesterstraatweg 13, telefoon (071) 51 91 761.

Tegen een besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatie schriftelijk en gemotiveerd bezwaren indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie