Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AppleCare Protection Plan

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Apple Benelux


Veelomvattend
o Drie jaar telefonische ondersteuning, hulp via het Internet en gratis reparaties
o Dekking geldt voor zowel apparatuur als systeemprogrammatuur o Geleverd met krachtige diagnoseprogrammatuur op cd

Garantie van Apple
o Garantie dat uw systeem wordt gerepareerd door erkende Apple technici
o Garantie dat alleen originele Apple onderdelen worden gebruikt

Gemakkelijk
o Rechtstreeks telefoonnummer voor ondersteuning o Verbinding met een medewerker van Apple die samen met u tot een oplossing komt

Voorwaarden

Vereist Adobe Acrobat Reader. Gedurende de drie jaar dat het AppleCare Protection Plan geldig is, kunt u direct telefonisch contact opnemen met de afdeling Technical Support van Apple. Hier werken de mensen die uw Macintosh als geen ander kennen. Zij helpen u wanneer u problemen ondervindt met uw apparatuur of besturingssysteem en begeleiden u stap voor stap naar een oplossing.

Wanneer een reparatie nodig blijkt, geeft het AppleCare Protection Plan de zekerheid dat deze wordt uitgevoerd door een gediplomeerde technische medewerker van Apple, die alleen originele Apple onderdelen gebruikt. Het plan dekt alle reparatiekosten die voortvloeien uit materiaal- of assemblagegebreken, inclusief de vervangende onderdelen en het arbeidsloon. Hierdoor is het Protection Plan bij uitstek geschikt voor particulieren die verzekerd willen zijn tegen onverwachte reparatiekosten en voor bedrijven en instellingen die het budget voor computeronderhoud in de hand willen houden. Wanneer u bedenkt dat één reparatie aanzienlijk duurder kan uitvallen dan de prijs voor het driejarige AppleCare Protection Plan, is alleen al de dekking van de reparatiekosten de investering waard.

Wanneer u het AppleCare Protection Plan aanschaft, ontvangt u tevens een cd-rom met daarop TechTool Deluxe van Micromat. Dit veelzijdige product test de cruciale onderdelen van uw Apple systeem, zoals de harde schijf, de processor en het RAM-geheugen. Bovendien wordt de programmatuur gecontroleerd en kunt u met behulp van de diagnoseprogrammatuur zelf conflicten opsporen en oplossen. Bovendien krijgt u toegang tot de AppleCare Protection Plan-website, die een grote hoeveelheid informatie bevat om uw computer probleemloos te laten functioneren

De volgende Apple producten worden gedekt door het AppleCare Protection Plan:

o iMac
o iBook
o PowerBook
o Power Mac G3 en G4 (inclusief de Power Mac G4 Cube) o Macintosh Server G3 en G4
o Apple beeldschermen die zijn aangeschaft in combinatie met een Power Mac G3 of G4 of Macintosh Server G3 of G4
Het AppleCare Protection Plan kan alleen worden aangeschaft als de eenjarige garantie op uw computer nog geldig is. Meld u dus vandaag nog aan, zodat u drie jaar lang zorgeloos met uw Apple computer kunt werken.

Bij de Apple Store kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week uw elektronische bestelling plaatsen.

Power Macintosh

Macintosh Server

iMac

iBook

Macintosh PowerBook

Home > Support > AppleCare Protection Plan

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie