Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voormalig directeur Sybase richt Economize op

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Engbersen directeur Economize

Nieuwe onderneming gespecialiseerd in "e-Enablement" voor top-MKB

Veenendaal, 7 december 2000 - Louis Engbersen (47), voormalig directeur van Sybase Nederland, heeft onlangs het nieuwe bedrijf Economize opgericht.

Economize richt zich op "e-Enablement" van de topspelers in het MKB en branche-verenigingen.
In de functie van algemeen directeur streeft Engbersen er naar om met zijn bedrijf binnen twee jaar een vooraanstaande positie op dit specialistische gebied te verwerven.

"e-Enablement" is het introduceren van praktische en economisch verantwoorde e-business toepassingen binnen traditionele, middelgrote organisaties en branche-verenigingen. Met e-Business toepassingen kan ook in deze sector aanzienlijk efficiënter worden gewerkt en op kosten worden bespaard, terwijl daarnaast nieuwe markten kunnen worden aangeboord. De kennis binnen deze bedrijven is groot, vaak specialistisch en gericht op de eigen markt en producten. Economize vult die aan met expertise op het gebied van alle facetten van e-Business en
-in het verlengde daarvan- Internet.

Engbersen: "Veel bedrijven, met name die in de top van het MKB segment, tasten nog steeds in het duister als het gaat om de kansen en bedreigingen van internet en e-Business. Branche-verenigingen moeten hierin het voortouw nemen en voor hun leden een stimulerende en faciliterende functie vervullen. Ons streven is de consequenties voor deze bedrijven in kaart te brengen (het bepalen van hun e-strategie) en hen te helpen de kansen te benutten. Maar wel zodanig, dat met deze mogelijkheden ook daadwerkelijk geld wordt verdiend. Dat is de gedachte achter onze naam."

De meerwaarde van Economize ligt daarbij in het vermogen de aanwezige bedrijfs- en marktkennis van de klant te integreren met de noodzakelijke expertise op het gebied van e-Business toepassingen, organisatie en 'best practices'. Het bedrijf is daartoe verdeeld in een aantal Business Practices waarin specifieke kennis rond generieke bedrijfsfuncties (bijvoorbeeld sales & marketing en inkoop) die voor elke organisatie van belang zijn, zijn gebundeld. Een practice biedt een klant derhalve een volledige toegesneden oplossing door bundeling van consultancy, systeemontwikkeling en integratie services.

Bij de start van Economize zijn de Business Practices voor e-Commerce en e-Procurement al direct operationeel. In de loop van volgend jaar wordt daaraan een Practice voor e-HRM toegevoegd.

Meer informatie over Economize is te vinden op www.economize.nl.

Voor meer informatie:
Economize
Louis Engbersen, algemeen directeur
Telefoon: 0318-545701
Fax: 0318-545710

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie