Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koopzondagen gemeente Steenbergen

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Steenbergen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Steenbergen

Koopzondagen in 2001

Net als voor eerdere jaren is ook voor het jaar 2001 besloten om de mogelijkheid te creëren voor winkels om op een 12-tal zon- of feestdagen geopend te zijn voor het winkelend publiek. Het gaat hierbij om een mogelijkheid tot winkelopening niet tot een plicht. Het kan dus zijn dat op een of meer van deze dagen bepaalde (of wellicht zelfs alle winkels) gewoon gesloten blijven. De grote winkelacties zullen steeds door de betreffende winkeliersverenigingen nog eens duidelijk worden aangekondigd.

Alle winkels in de gehele gemeente mogen open zijn op: zondag 1 april, tweede Paasdag (16 april), Hemelvaartsdag (24 mei), tweede Pinksterdag (4 juni), zondag 28 oktober, zondag 4 november, zondag 18 november (tenzij de intocht van Sinterklaas in Steenbergen op 11 november plaatsvindt), zondag 25 november, zondag 2 december, zondag 16 december, zondag 23 december.

In de stad Steenbergen (met uitzondering van de wijk Welberg) mogen de winkels ook geopend zijn: ten behoeve van de Jaarmarkt, op zondag 9 september 2001.
In de wijk Welberg mogen de winkels ook geopend zijn: ten behoeve van de Welbergse braderie, op zondag 24 juni 2001.

In Nieuw-Vossemeer mogen de winkels ook geopend zijn: ten behoeve van de Merijntje Gijzen-braderie, op zondag 10 juni 2001.

In Kruisland mogen de winkels ook geopend zijn: ten behoeve van de Kruislandse braderie, op zondag 16 september 2001. Ten behoeve van de dorpen Dinteloord en De Heen is vooralsnog geen 12e koopzondag aangewezen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie