Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themadag 'ouderen en welzijn' gemeente Leek

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leek

Persinfo gemeente Leek, 27 november 2000

afdeling Bestuurscontacten
tel. 0594 - 551562
fax. 0594 - 517512
E-mail (info@leek.nl)
Internet www.leek.nl

THEMADAG "OUDEREN EN WELZIJN"

Op donderdag 7 december 2000 van 9.30 tot 16.00 uur vindt in dienstencentrum De Schutse, Oldenoert 32 te Leek de themadag "Ouderen en welzijn" plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stuurgroep Ouderenbeleid Leek. Deze stuurgroep bestaat uit leden van de ouderenbonden ANBO, PCOB, Stichting Ouderenvoorzieningen Leek, Wold & Waard, de ouderenadviseur en de gemeente. Aan het bijwonen van de dag (inclusief lunch) zijn geen kosten verbonden.

Tijdens de dag wordt aandacht besteed aan de thema's veiligheid, vervoer/mobiliteit, gezond heidszorg en vrijetijdsbesteding. Elk thema wordt ingeleid door de cabaretgroep "Ithaka", waarna een spreker dieper op het onderwerp ingaat. Vervolgens kan aan de hand van een stelling worden gediscussieerd over het onderwerp.

Belangstellende (toekomstige) ouderen kunnen zich aanmelden voor de themadag. Dit kan door vóór 2 december aanstaande te bellen met De Schutse, telefoonnummer 0594-512334. Indien men niet in staat is om op eigen gelegenheid naar het dienstencentrum te komen, dan bestaat de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden. Dit kan bij de aanmelding voor de dag bij "De Schutse" worden aangeven.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie