Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 7-12-2000
Persbericht district Maasland

BABBELTRUC

Een bejaarde vrouw in Heeswijk-Dinther is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een babbeltruc. Bij het huis van de 81-jarige vrouw aan de Donkerendijk belde een onbekende vrouw aan die zei dat ze in de buurt was komen wonen. Ze sprak slecht Nederlands, en vroeg om binnen te mogen komen om iets te drinken. Eenmaal binnen was ze de vrouw even uit het oog verloren, toen ze even later weer vertrok ontdekte het slachtoffer dat er een armband en een ketting was verdwenen. De politie benadrukt dat men geen onbekenden binnen moet laten die zich voordoen als de meteropnemer of de nieuwe buren. Vraag bij twijfel altijd om een legitimatiebewijs!

ERNSTIG ONGEVAL

Op de Kepensdonk te Geffen is vanochtend een 25-jarige vrouw uit Lithoijen zwaar gewond geraakt toen zij na een inhaalmaneuvre met de wielen van haar auto in de berm terechtkwam en vervolgens aan de andere zijde van de weg tegen een boom botste. De brandweer moest het slachtoffer uit het wrak bevrijden, onder politiebegeleiding is de vrouw daarna per ambulance overgebracht naar het Radboudziekenhuis te Nijmegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie