Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen gemeente Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Busbaan Drachtsterweg (wk 49)

Burgemeester en Wethouders van Leeuwarden maken - ter uitvoering van de Algemene Inspraakverordening - bekend, dat een inspraakbijeenkomst zal worden gehouden op woensdag 13 december 2000 in het bestuurscentrum aan de Groeneweg 1 (kamer 32) te Leeuwarden, om 17.00 uur,

Tijdens deze bijeenkomst zal informatie worden gegeven en kunnen vragen worden gesteld over het voorontwerp van het bestemmingsplan.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan "Partiële herziening Hempens-Teerns, busbaan Drachtsterweg" ligt met ingang van 7 december 2000 gedurende vier weken bij de balie van Stadsontwikkeling- en beheer, Oldehoofsterkerkhof 2, alhier (1e verdieping, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie