Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Culturele Raad Borsele

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

9e jaargang - nr.22 - 24 november 2000

VERGADERING CULTURELE RAAD BORSELE

Op donderdag 7 december aanstaande is de eerstkomende vergadering van de Culturele Raad Borsele. Deze vergadering vangt aan om 20.00 uur en zal worden gehouden in het gemeentehuis te Heinkenszand. Het betreft een openbare vergadering. U bent dus van harte welkom. Op de agenda staan ondermeer de volgende onderwerpen.
1. Behandeling subsidieverzoeken
Er zijn subsidieverzoeken binnen gekomen van: Culturele Commissie N.H. kerk te `s-Heer Abtskerke de Zeeuwse Muziekschool in verband met cultuurmenu's Bluesfestival Kwadendamme

2. Bespreking concept-notitie "óók CULTUUR!" Op 6 november j.l. heeft de Culturele Raad het grootste gedeelte van de notitie besproken. Het zal tijdens deze vergadering met name gaan over de onderdelen "regionale samenwerking" en "cultuur en toerisme".

3. Voorbereiding Cultuurdebat
Op 14 december aanstaande is er een Cultuurdebat tussen de leden van de gemeenteraad van Borsele en de leden van de Culturele Raad. Dit debat zal worden voorbereid.

4. Werkplan 2001 Culturele Raad
Elk jaar dient de Culturele Raad een werkplan samen te stellen met daarin de hoofdlijnen van het te voeren beleid en de te organiseren activiteiten in het daarop komende jaar.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie