Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie over ecologische verbindingen Groningen

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 6 december 2000 Persbericht nr. 214

UITNODIGING AAN DE PERS

Betreft: informatiebijeenkomst over grensoverschrijdende ecologische verbindingszones

Op donderdag 7 december wordt in Vriescheloo - restaurant 'd Olle Witte Schoule - een informatiebijeenkomst gehouden over de mogelijkheden van het aanleggen van een grensoverschrijdende ecologische verbindingszone tussen Groningen en Niedersachsen via het B.L. Tijdenskanaal/de Brualer Schloot (Landkreis Emsland)

Het doel is om alle direct betrokken organisaties, zowel aan de Duitse en Nederlandse kant, op ambtelijk niveau te informeren over de mogelijkheden van het aanleggen van een dergelijke verbindingszone. In het Interreg IIC-Projekt TEN (Transnational Ecological Network) werd de basis gelegd voor de doelstelling om een ecologisch netwerk tot ontwikkeling te brengen.
De bijeenkomst zal beginnen om 9.00 uur.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Wim Trip, afdeling bestuurscontacten provincie Groningen, tel. 050 3164129

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie