Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Helden steunt speeltuin verstandelijk gehandicapten

Datum nieuwsfeit: 07-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 7-12-2000
Mediaberichten donderdag 7 december 2000

HELDEN Politie levert bijdrage aan speeltuin

HELDEN De politie van Helden heeft donderdag de bewoners van Huize Savelberg (instelling voor verstandelijk gehandicapten) blij gemaakt met een aantal nieuwe toestellen voor de speeltuin. De picknicktafel en de twee wipkippen konden worden gekocht van de circa 1200 gulden die de basiseenheid aan donaties en giften binnenkreeg tijdens de opening van het verbouwde politiebureau in september van dit jaar. Politie Limburg-Noord heeft dit bedrag verdubbeld zodat het bedrag is opgelopen tot 2400 gulden. Vantevoren werd al besloten dat dit geld zou worden besteed aan een goed doel in het werkgebied van de basiseenheid. Naast Huize Savelberg werden ook de leerlingen van groep 8 van basisschool De Horizon uit Grashoek in het zonnetje gezet. Zij deden met diverse andere scholen in de drie gemeenten van de basiseenheid Helden mee aan een scholenwedstrijd met als thema politie in de toekomst en kwamen met hun werkstuk als winnaar uit de bus. Alle winnende leerlingen ontvingen een politie-muismatje en de school ontving een cadeau naar keuze, te weten een spellenset ter waarde van 150 gulden.

WEERT Vrachtwagendiefstal

WEERT Van een parkeerplaats aan de Suffolkweg is in de nacht van woensdag op donderdag een blauwe vrachtauto van het merk Scania met een kraan op de laadbak gestolen. De vrachtauto is eigendom van een 49-jarige Weertenaar. De waarde van de vrachtauto is nog niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie