Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandse Kane verslaat Hollywood studios

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BMG NEDERLAND

Nederlandse Kane verslaat Hollywood studios

Kane, de meest belovende rockband van het afgelopen jaar, scoort in de hitlijsten buitengewoon goed. In het geweld van Hollywood films als Gladiator, Saving Private Ryan, Braveheart en American Beauty, komt de DVD With Or Without You van Kane van niets op nummer 1 binnen in de officiele DVD Top 15.

Deze DVD is een registratie van de Marlboro Flashback Tour waarin Kane een ode bracht aan hun helden, U2. Een uniek project dat een waardige afsluiter is van een bijzonder jaar voor Kane, de Haagsche rockband die amper twee jaar geleden werd opgericht en werd bestempeld als de belofte voor 2000.

DVD is een nieuwe geluidsdrager met op de ene kant een normale cd. Deze kant is afspeelbaar in elke cd speler. De andere kant is een DVD. Herinneringen aan de LP komen als snel naar boven: een schijfje dat je aan beide kanten kan afspelen. De DVD ligt in de winkel voor een prijs net iets hoger dan een normale cd.

Op de audiokant van deze nieuwe Kane cd staat het concert dat is opgenomen in Paradiso te Amsterdam. Op het DVD gedeelte staat de registratie van het optreden in Plan C te Rotterdam. De DVD bevat een aantal extras waaronder een Rockumentary waarin elk bandlid zijn eigen ervaringen vertelt over het spelen in de Flashbacks, een groot aantal fotos die gemaakt zijn tijdens deze tour en links naar de websites click2music.nl en de geheel vernieuwde Kane site, kane.nl. Ook bevat de DVD de extra track Pride, die niet op de audio cd staat.

With Or Without You is een unieke combinatie van technische vooruitgang en ouderwets goede rock. En de consument weet dit samenspel van oud-en nieuw in zijn speurtocht naar originele en succesvolle cadeaus te waarderen, want de band Kane staat op de eerste plaats van de lijst met bestverkopende DVDs.

Voor meer informatie:
BMG Nederland
telnr: 035 - 6256256


08 dec 00 14:47

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie