Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsregel Natuurbeschermingswet Overijsselse veehouders

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Beleidsregel Natuurbeschermingswet vastgesteld voor Overijsselse veehouders

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben een beleidsregel vastgesteld om de problematiek te reguleren die is ontstaan toen bleek dat veehouderijen in de buurt van natuurmonumenten een vergunning nodig hebben in het kader van de Natuurbeschermingswet.

Toen de problematiek van de vergunningplicht voor agrarische bedrijven krachtens de Natuurbeschermingswet in beeld kwam, heeft de provincie samen met de Gewestelijke Land- en Tuinbouw Organisatie, het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, Natuur en Milieu Overijssel en de gemeenten een beleidslijn ontwikkeld, waarin is aangegeven hoe de Natuurbeschermingswet in relatie tot bij natuurmonumenten gelegen veehouderijbedrijven ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie