Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CT Seabridges agent voor Superfast Ferries en Blue Star

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Rotterdam, 8 december 2000

CT SEABRIDGES AGENT VOOR SUPERFAST FERRIES EN BLUE STAR FERRIES

De rederijen SuperFast Ferries en Blue Star Ferries (voorheen Strintzis Lines) hebben hun belangen voor Nederland ondergebracht bij de veerdienstspecialist CT Seabridges te Rotterdam.

In het kader van de benoeming tot een van de twee Premium Sales Agents voor de beide Griekse rederijen in Nederland zal CT Seabridges de marketingcommunicatie, distributie, verkoop en public relations verzorgen. Beide rederijen onderhouden onder andere veerdiensten tussen Italië en Griekenland, waarvoor een groeiende belangstelling vanuit Nederland bestaat.

In de loop van 2001 opent SuperFast Ferries bovendien twee nieuwe routes met twee nieuwe schepen. En wel vanuit Noord-Duitsland naar Finland. Op 15 mei 2001 vaart de nieuwe Superfast 7 in 22 uur rechtstreeks vanuit Rostock naar Hanko/Helsinki). En op 24 augustus start de nieuwe Superfast 9 met de nieuwe route Noord-Duitsland naar Zweden en wel rechtstreeks in 18,5 uur naar Södertälje/ Stockholm. Hiermee wordt een tijdwinst geboekt van 14 uur.

SuperFast Ferries heeft tevens de rechten verworven om vanaf 2002 een rechtstreekse verbinding te gaan onderhouden tussen het Continent en Schotland (Rosyth in Fife).

CT Seabridges verzorgt jaarlijks voor ruim 30.000 personen overtochten met ferries in heel Europa (Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Griekenland, Israël, Scandinavië etc.). Binnenkort introduceert Seabridges een gespecialiseerde veerdienst-reserveringsmodule. In de loop van 2001 kunnen ook agenten van deze optie gebruik gaan maken. Het webadres wordt: www.seabridges.com

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie