Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startpaginadochter Wetenschap flink uitgebreid

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Startpaginadochter Wetenschap flink uitgebreid.

De in augustus dit jaar geïntroduceerde startpaginadochter wetenschap.pagina.nl wordt uitgebreid. Het aantal links op deze site was de afgelopen maanden sterk gegroeid van 175 tot ruim 300. Om het geheel overzichtelijk te houden is de pagina opgesplitst in drie losse pagina's.


-De wetenschap.pagina.nl met links naar alle wetenschappelijke vakgebieden.
-De wetenschap-media.pagina.nl met links naar tijdschriften, populair wetenschappelijke websites en wetenschappelijke TV-programma's.
-De wetenschap-organisaties.pagina.nl met links naar alle universiteiten, beroepsverenigingen en onderzoeksinstituten in Nederland.

In elk van de drie losse pagina's wordt duidelijk naar de andere twee verwezen. Hierdoor blijft de wetenschap.pagina.nl (http://wetenschap.pagina.nl) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie