Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Mviva en internetwinkel Davista

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Samenwerking Mviva en Davista

Internetwinkel Davista (www.davista.nl) is een samenwerking met Mviva aangegaan.

Mviva (www.mviva.com) is een pan-Europese WAP-service waarmee men 24 uur per dag gebruik kan maken van het beste wat mobiel internet te bieden heeft. Mviva is eigendom van The Carphone Warehouse (in Nederland bekend als The Phone House) en AOL Europe.

Davista is de snelstgroeiende Internetwinkel in Europa en specialist op het gebied van CD's, CD-Rom's, video's, boeken, computers, games en DVD's (ruim 1.500.000 producten). Davista bestaat ruim 4 jaar en heeft inmiddels al heel veel tevreden klanten. Davista biedt als preferred content partner van Mviva de Mviva gebruikers een brede variatie van producten aan.

Wie zich nu aanmeldt bij Mviva, maakt kans op gratis digitaal shoppen ter waarde van fl.10.000,-. Dit bedrag kan via de website van Davista besteed worden. Deelnemen aan de Mviva prijsvraag is mogelijk tot 31 januari 2001.

Davista Kerst Center Live

Met de feestdagen voor de deur is Davista een uitstekende plek om cadeaus uit te zoeken. In het nieuwe Kerst Center vindt men vele suggesties voor toepasselijke cadeaus, onderverdeeld in overzichtelijke categorieën zodat men snel een keuze kan maken. Bij aankoop van drie of meer artikelen neemt Davista de portokosten voor haar rekening. Nederlandse boeken zijn uitgesloten. Deze actie geldt tot en met 31 december 2000. Bovendien maken alle Davista bezoekers kans op een geheel verzorgd champagne kerstontbijt door Davista.

Kan men geen keuze maken in het Kerst Center, dan biedt de virtuele Cadeaubon uitkomst. Deze Cadeaubon wordt via e-mail opgestuurd aan de gelukkige. Deze kan daarmee zelf een artikel uit het assortiment van Davista uitzoeken. Het cadeau krijgt een persoonlijk tintje door het toevoegen van een boodschap. Er is al een cadeaubon vanaf fl. 25,-

Davista International blijft groeien

Door de combinatie van zeer lage prijzen, een breed assortiment, en goede service in de vorm van een snelle en vakkundige servicedesk heeft Davista in haar vierjarig bestaan een bijzondere positie verworven onder internetwinkels in Nederland en Europa. Voor diverse bedrijven, waaronder Mviva, Wanadoo en de Rabobank was dit de reden om met Davista te willen samenwerken. Samen met Bruna, Fleurop, Primafoon, Macropolis en Le Chateau heeft Davista Cadeau.net (www.cadeau.net) opgericht.

Davista heeft online entertainment stores in Nederland, België en Groot-Brittannië en is onderdeel van een groep bedrijven waartoe ook Kompas Company, (www.kompascompany.nl), BaseSoft (www.basesoft.nl/), en Malvin (www.malvin.nl) behoren.

Neem voor meer informatie contact op met Mitchel de Graaf.

Tel: 020- 684 70 53

Fax: 020- 684 71 19

E-mail: (marketing@davista.nl)

www.davista.nl

www.davista.com

www.davista.co.uk

www.davista.be

Davista
De specialist in Boeken, Hardware, CD's, CD-Roms, Video's en DVD's Spaar voor voordeel met het Davista Spaar Programma Internet: www.davista.nl
E-mail: (info@davista.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie