Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoek vaste kamercommissie LNV aan Midden-Groningen

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 6 december 2000 Persbericht nr. 215

Uitnodiging aan de pers

Bezoek vaste kamercommissie LNV aan Midden-Groningen

Op vrijdag 8 december a.s. komt de Vaste Kamercommissie Landbouw, Natuurbeheer en Visserij op werkbezoek in Midden-Groningen. Het Strategisch Groenproject (SGP) - een van de achttien herinrichtingsprojecten in Nederland met een bijzondere status - zal tijdens dit bezoek centraal staan. De spil vanhet project vormt de ontwikkeling en inrichting van ruim 1700 ha. natuurgebied in Midden-Groningen rondom het Schildmeer.
De provincie Groningen heeft het initiatief genomen om de leden van de Kamercommissie uit te nodigen om de commissie te informeren over de voortgang van het project.

Noot voor de pers:

Om ong. 12.30 uur zijn de kamerleden in de Fraeylemaborg te Slochteren. Daar bestaat de mogelijkheid de leden van de commissie vragen te stellen over dit werkbezoek.Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Wim Trip, afdeling bestuurscontacxten provincie Groningen, tel. 050 3164129

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie