Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mr. van Kats gedelegeerd commissaris Jeugdzorg Groningen

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 8 december 2000 Persbericht nr. 213

GS stellen mr. L.P.A.. van Kats aan als gedelegeerd commissaris Jeugdzorg Groningen

Gedeputeerde Staten hebben mr. L.P.A. van Kats aangesteld als gedelegeerd commissaris die Jeugdzorg Groningen ter zijde zal staan bij het verbeteren van de bedrijfsvoering van de organisatie voor jeugdhulpverlening. De heer Van Kats zal deze functie, die 1 à 2 dagen per week in beslag neemt, per direct betrekken.

Het aanstellen van een gedelegeerd commissaris (onafhankelijk rapporteur) voor Jeugdzorg Groningen is één van de afspraken die afgelopen weken gemaakt zijn tussen Jeugdzorg Groningen en de Provincie*. Aanleiding daarvoor waren problemen op met name het terrein van bedrijfsvoering en het tijdig en compleet aanleveren van informatie.

In juli 2000 is bekend gemaakt dat de heer L.P.A. van Kats, naar aanleiding van aanpassingen in de provinciale organisatie, zijn functie als griffier neer zou leggen per 1 februari aanstaande. Als ambtenaar in algemene dienst van de Provincie Groningen blijft de heer Van Kats beschikbaar voor in- en externe opdrachten van het College van Gedeputeerde Staten. Het toezien op en het onafhankelijk rapporteren over de situatie van Jeugdzorg Groningen aan het College is de eerste opdracht in dit verband.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Bestuurscontacten, Joske Kluvers, 050 - 316 41 39.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie