Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PriceWaterhouseCoopers aangesteld provinciaal accountant

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

PriceWaterhouseCoopers aangesteld als provinciaal accountant

Provinciale Staten van Overijssel hebben een nieuwe accountant aangesteld. Het contract met de huidige accountant liep af. Voor het afsluiten van een nieuw contract met ingang van het boekjaar 2001 was, gelet op de omvang van de opdracht, Europese aanbesteding noodzakelijk.

Provinciale Staten ontvingen een vijftal offertes van aanbieders voor accountantsdiensten. PricewaterhouseCoopers voldeed het meest aan de gunningscriteria (kwaliteit, ervaring, meerwaarde voor de provincie, en de prijs). De provincie verwacht dat dit kantoor een meerwaarde kan leveren op de in gang gezette ontwikkelingen, het helder communiceert met het provinciaal bestuur en de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie