Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 8-12-2000
Persbericht district De Leijgraaf

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING

Donderdagmiddag is een 52-jarige vrouw uit Gemert bij een aanrijding op de Gemertsedijk in Erp gewond geraakt. De vrouw reed om nog onduidelijke reden met haar auto de links van de weg gelegen berm in, raakte daarbij een paaltje en kwam tegen een boom tot stilstand. Het slachtoffer is met enkele hoofdwondjes overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Haar auto raakte total-loss.

ONDER INVLOED TEGEN BOOM

Een 54-jarige man uit Uden botste donderdagavond op de Rondweg in zijn woonplaats met zijn auto tegen een boom. Hij werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel, doch kon na behandeling weer naar huis. De man had teveel aan Bacchus geofferd en kreeg een rijverbod van zeven uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

SCHENNISPLEGINGEN OPGELOST

Een 35-jarige inwoner van Boekel heeft bij de politie een aantal gevallen van schennispleging bekend. Tussen begin september en half oktober pleegde de Boekelaar minstens zes keer schennis in de omgeving van Huize Padua. Een keer kwam het tot een poging tot aanranding. De slachtoffers van de man waren voornamelijk meisjes in de leeftijd tussen veertien en achttien jaar. De weg waar de man stond wordt veel gebruikt door fietsende scholieren uit Venhorst op weg naar Gemert. Er is proces-verbaal opgemaakt. In overleg met justitie wordt een hulpverleningstraject opgestart.

PORTEMONNEE GEROLD

Een 64-jarige inwoonster van Uden deed aangifte van zakkenrollen. Rond het middaguur werd de portemonnee van de Udense gerold in een winkel aan het Brabantplein in Uden. De vrouw mist enkele pasjes en f.75,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie