Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Regiotaxi Salland krijgt vertrouwen provincie

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Nieuwe samenwerking Regiotaxi Salland krijgt vertrouwen provincie

Op 1 juni 2000 ging de Regiotaxi Salland van start, de opdracht was gegund aan De Vier Gewesten BV
Personenvervoer (DVG), de uitvoering lag bij de taxibedrijven TCR Raalte en Taxi Rietman uit Deventer. Al vanaf de start waren er problemen met de
uitvoeringskwaliteit.

Met het contract in de hand hebben de opdrachtgevers van DVG aangezegd de afgesproken kwaliteit waar te maken.

Inmiddels is bekend gemaakt dat Taxi Rietman wordt overgenomen door de TCR Groep uit Raalte. De gezamelijke opdrachtgevers, de gemeenten Deventer, Bathmen, Raalte, Wijhe, Heino, Olst en de provincie Overijssel, zien in het samengaan van Taxi Rietman met TCR voldoende aanleiding om de nieuwe organisatie vooralsnog het vertrouwen te geven. Zij zijn dan ook de mening toegedaan dat het taxibedrijf de eerstkomende weken de gelegenheid moet krijgen om de samenwerking gestalte te geven. Wel zal de uitvoeringskwaliteit zo snel mogelijk sterk moeten verbeteren.

Er is met DVG
Personenenvervoer een verbetertraject afgesproken waarbij uiterlijk over de maand februari 2001 de kwaliteit op het gewenste niveau moet liggen.

In de overtuiging van de opdrachtgevers kan op deze wijze snel, effectief en met behoud van continuïteit en werkgelegenheid, een goed en betrouwbaar regiotaxiproduct in

Bron: team Communicatie, Bas


© 08-12-2000 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie