Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeestersbenoemingen Utrecht, Venlo en Hardenberg

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerraad
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Binnenlandse Zaken
en Koninkrijksrelaties

Persbericht Ministerraad
8 december 2000

VOORDRACHT BURGEMEESTERSBENOEMINGEN UTRECHT, VENLO EN

HARDENBERG

De ministerraad heeft er op voorstel van minister De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties mee ingestemd om mevrouw mr. A.H. Brouwer-Korf (PvdA) voor te dragen voor benoeming tot burgemeester van Utrecht, de heer dr. J.J. Schrijen (VVD) tot burgemeester van Venlo en de heer mr. W. Meulman (CDA) tot burgmeester van Hardenberg.

De burgemeester van het huidige Utrecht, mevrouw Brouwer-Korf (54 jaar), wordt op 1 januari 2001 burgemeester van de nieuwe gemeente Utrecht, die ontstaat door de samenvoeging van Utrecht en Vleuten-De Meern.

De burgemeester van het huidige Venlo, de heer Schrijen (47 jaar), wordt op 1 januari 2001 burgemeester van de nieuwe gemeente Venlo, die ontstaat door de samenvoeging van de gemeenten Venlo, Belfeld en Tegelen.

De heer Meulman (54 jaar) wordt op 1 januari 2001 burgemeester van de nieuwe gemeente Hardenberg. Deze gemeente ontstaat door de samenvoeging van Hardenberg, Gramsbergen en Avereest. De heer Meulman is momenteel burgemeester van Den Ham.

RVD 08.12.2000
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie