Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 15.00 uur

Datum nieuwsfeit: 09-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 15.00 uur
Bromfietscontrole

ZEIST De politie hield gisteravond tussen 18.30 en 21.00 uur een bromfietscontrole en werd daarbij ondersteund door het regionale scooterteam. In totaal brachten de motorrijders 31 bromfietsers naar de controleplaats op Het Rond.

24 bromfietsers kregen een bekeuring voor ondermeer het opvoeren, geen gele of oranje plaat, gladde banden, niet dragen van de helm, opgeven valse naam, nog geen 16 jaar oud.

Verder werden drie uitlaten gedemonteerd en een bromfiets inbeslaggenomen.

Betrapt op stelen kleding

ZEIST Een 45-jarige vrouw uit Zeist is gisteravond betrapt op het stelen van kleding uit een winkel aan de Slotlaan.

Het surveillerende scooterteam hielp bij de opsporingsactie en de aanhouding. De vrouw gedroeg zich behoorlijk opstandig en moest geboeid overgebracht worden naar het bureau. In haar geprepareerde tas zaten twee gestolen kledingstukken ter waarde van bijna 300 gulden.

Na opmaken van een proces-verbaal is de vrouw weer in vrijheid gesteld.

Snelheidscontrole

SOESTERBERG Bij een snelheidscontrole op de Amersfooortsestraat gistermorgen hielden bijna 1600 bestuurders zich aan de toegestane snelheid van 80 kilometer per uur. 35 bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 kilometer.

Bromfietser rijdt te hard

ZEIST Een 16-jarige bromfietser uit Zeist is gisteravond op de Burg. Patijnlaan betrapt op te hard rijden. De politie klokte de bromfietser op meer dan 70 kilometer per uur terwijl maar 30 is toegestaan.

Bij controle bleek dat hij niet in het bezit was van een certificaat en de bromfiets niet was verzekerd. Ook droeg hij geen helm. De bromfiets werd meegenomen naar het bureau voor nader technisch onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie