Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aandacht Hoorn voor Internationale vrijwilligersdag

Datum nieuwsfeit: 10-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

INTERNATIONALE VRIJWILLIGERSDAG
Zondag 10 december is het Internationale Vrijwilligersdag. In Hoorn wordt hier aandacht aan besteed in het wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1. Van 13.30 tot 17.00 uur vinden er allerlei activiteiten plaats. Bovendien wordt er een beeldje van Baldi Dekker met een geldprijs uitgereikt aan een project of initiatief in West-Friesland dat een voorbeeld is voor het vrijwilligerswerk in de regio.
Vrijwilligerswerk is een leuke en nuttige tijdsbesteding voor veel mensen. In Nederland zijn drie miljoen mensen actief als vrijwilliger, dat is niet niks. Vaak is het werk waar men met hart en ziel bij betrokken is: of het nu bij de dierenambulance, de lokale radio of de sportvereniging is.

Wie belangstelling heeft voor vrijwilligerswerk, kan door de week terecht bij de Vrijwilligerscentrale Hoorn, Pakhuisstraat 7. Van maandag tot en met vrijdag kunt u tussen 9 en 12 uur vrijblijvend binnenlopen en kijken wat er aan vrijwilligerswerk te doen is in Hoorn en omgeving. Telefonisch een afspraak maken kan ook, het nummer is 0229-216499.terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie