Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eelde krijgt eigen Oldtimerbeurs in Flowerdonehal

Datum nieuwsfeit: 10-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Zaterdag 9 en zondag 10 december in Flowerdome

Eelde krijgt eigen Oldtimerbeurs

EELDE/ROSMALEN - Het Noorden krijgt zijn eigen Oldtimerbeurs. In het weekend van 9 en 10 december wordt in Flowerdome in Eelde, ook bekend als de bloemenveilinghallen, voor de eerste keer een dergelijk evenement gehouden. Voor de organisatie is de hulp van Autotron ingeroepen. De Brabantse beursorganisator geldt als dé autoriteit op het gebied van het organiseren van dergelijke evenementen.

Flowerdome is opgericht om het veilingcomplex, waar vier dagen per week in de vroege ochtenduren bloemen en planten onder de klok worden gebracht, ook voor andere doeleinden te gaan exploiteren. Het organiseren van een beurs voor antieke (minstens vijfentwintig jaar oude) automobielen sluit perfect bij die gedachte aan. Voor het organiseren van een Oldtimerbeurs is kennis van de markt een absolute vereiste. Autotron beschikt over die kennis. Al sinds de jaren zeventig worden dergelijke beurzen georganiseerd ­ met groot succes! Beursmanager Theo van Delft van Autotron stelt dat hij vol vertrouwen is over het opzetten van een Oldtimerbeurs in Drenthe. 'Wij beschikken over alle contacten en Flowerdome over een perfecte locatie. Een uitstekende basis voor een aantrekkelijke beurs voor zowel de handel als publiek.'

Wie op zoek is naar een wegklare oldtimer is begin december in Eelde aan het juiste adres. Ook geïnteresseerden met twee rechterhanden komen er ruim aan hun trekken; er worden namelijk ook veel automobielen te koop aangeboden waarop de echte hobbyist zich nog uren kan uitleven. Verder treft de bezoeker er stands aan waarin onder anderen onderdelen, gereedschap, naslagwerken en accessoires te vinden zijn. De hele sfeer en entourage op een dergelijke beurs maakt een bezoekje ook interessant voor de niet-ingewijden in het oldtimerwereldje.

De Oldtimerbeurs is op zaterdag 9 en zondag 10 december geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt fl. 17,50 voor volwassenen, kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen fl. 5,00.

Flowerdome is gelegen in Eelde, A28 Zwolle - Groningen, afrit 37.

Voor meer informatie over de eerste Oldtimerbeurs in Eelde, bel met de Autotron Infolijn 073 - 523 33 00.

Eelde/Rosmalen, oktober 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie