Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie 'Verslavingspreventie bieden migrantengroepen'

Datum nieuwsfeit: 10-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

PERSBERICHT

Week 49, 8 december 2000

Verslavingspreventie bieden aan migrantengroepen

SLOTCONFERENTIE EUROPROJECT VERSLAVINGSPREVENTIE VOOR MIGRANTENGROEPEN IN DEVENTER

'Tactus instelling voor verslavingszorg' organiseert van 10 tot en met 12 december in samenwerking met de gemeente Deventer de slotconferentie Verslavingspreventie voor migrantengroepen.

Aan de conferentie nemen instellingen uit Italië, Duitsland, Denemarken en Nederland deel die werkzaam zijn op het gebied van preventie in de verslavingszorg. Eerdere conferenties zijn in de andere deelnemende landen georganiseerd. De slotconferentie zal een bijdrage leveren aan de technieken en systematieken zoals deze in de verschillende landen worden gebruikt bij de preventieve aanpak op dit gebied.

De conclusies en aanbevelingen worden gebundeld in een verslag en aangeboden aan de Europese commissie die het traject ook heeft gefinancierd.

Tactus

Tactus instelling voor verslavingszorg is een instelling die hulp, advies en informatie geeft aan mensen die door het gebruik van alcohol, drugs, medicijnen of overmatig gokken in de problemen zijn geraakt. Ook mensen in de directe omgeving van deze groep zoals partners en familieleden kunnen voor hulp bij Tactus terecht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie