Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Hollands Midden: Vrouw (63) ontvoerd en beroofd

Datum nieuwsfeit: 10-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie

Afkomstig van: Anja Deijl
Datum: 10 december 2000

Vrouw (63) ontvoerd en beroofd

Zaterdag 9 december j.l. rond 12.30 uur, is een 63-jarige vrouw uit Gouda door twee of drie personen in een auto gesleurd, waarna deze personen met haar zijn weggereden. Dit gebeurde direct nadat de vrouw haar woonboot aan het Jaagpad had verlaten. De personen maakten vermoedelijk gebruik van een busje met schuifdeuren.
Tijdens de autorit is de vrouw mishandeld en bedreigd. De daders hebben de vrouw gedwongen haar sieraden af te geven. Het slachtoffer is dezelfde dag, vermoedelijk tussen 18.30 en 19.00 uur, weer vrijgelaten. Zij werd rond die tijd, vlakbij het Jaagpad op het industrieterrein op de hoek van de Techniekstraat en de Nijverheidsstraat uit de auto gezet, waarna de daders er vervolgens met de auto vandoor zijn gegaan.

In het belang van het onderzoek heeft de politie een rechercheteam samengesteld, dat de zaak onderzoekt. De politie is tevens op zoek naar getuigen die zaterdag rond 12.30 uur iets in de omgeving van het Jaagpad en rond 18.30 - 19.00 uur iets in de omgeving van de Nijverheidsstraat en de Techniekstraat hebben gezien, dat met dit misdrijf te maken kan hebben.
Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen, via telefoon 0182-587782.Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie