Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp bestemmingsplan Zwanenburg West II Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlemmermeer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Ontwerp-bestemmingsplan Zwanenburg-West II, 3e herziening Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat met ingang van 11 december 2000 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Zwanenburg-West II, 3e herziening.

Dit ontwerp-bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor het oprichten van een beeldend kunstobject met een hoogte van 8,30 meter in de vijver op de hoek van de straten Amestelle en Midswaard, anders gezegd tegenover Inlaag, te Zwanenburg.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij de dienst Ruimte, Wonen en Economie, Burg. Van der Willigenlaan 4 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het bestemmingsplan ligt buiten werkuren op dinsdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur tevens ter inzage op de balie van de receptie in de centrale hal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Indien op dinsdagavond een toelichting van een ambtenaar is gewenst, dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt (tel: 023-5676456).

Gedurende de termijn van ter inzageligging kan een ieder zijn/ haar zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Hoofddorp, 8 december 2000

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie