Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe winkels in online 'winkelcentrum' Freeler

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Kopen via internet bij Freeler steeds gemakkelijker

Lelystad, 11 december 2000 - Internetgebruikers vinden bij Freeler een online ´winkelcentrum´ dat steeds completer wordt. Deze maand sloot de internetaanbieder namelijk contracten met Megapool, Belstore, Pharmaplaza, Tickotel en VOLA. Eerder deed Freeler hetzelfde met onder andere Wehkamp, Amazon, BOL , de Winkel, Elmar Reizen en Hot Orange. Al deze bedrijven bieden hun producten en diensten aan via de portal van Freeler. De intensieve samenwerkingsovereenkomsten passen in het streven van Freeler om online shopping voor internetgebruikers voordelig, gemakkelijk en leuk te maken.

De keuze van de partners is ingegeven door de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast is gelet op variatie in het aanbod. Internetbezoekers kunnen bij Freeler inmiddels terecht voor een breed assortiment producten, dat reikt van boeken en cd's tot auto's, koelkasten, winterjassen en software. Op de Freeler portal plaatsen de partners hun meest interessante aanbiedingen.

Vóór de komst van de Shopping-channel was Freeler al een druk bezochte verzamelplek op het internet. Met Chatting, Gaming, Clubs en Dating vinden bezoekers er uiteenlopende vormen van entertainment. Maar Freeler biedt ook uiterst praktische internetfunctionaliteiten. Goede zoekmachines bijvoorbeeld, en het laatste nieuws. Nu Shopping steeds completer wordt, vinden bezoekers bij Freeler niet alleen op een overzichtelijke manier de informatie maar ook de producten die ze zoeken.
De Shopping-channel, te vinden op www.freeler.nl/shopping/, is een aanvulling op de overige channels: Geld, Reizen, Muziek, Nieuws, Lezen, Gaming, Dating en Veiling.

Over Freeler
Freeler is een zelfstandige Internet Service Provider die zich tot doel stelt internet toegankelijk te maken voor iedereen, zowel in technische zin als met betrekking tot de kosten. De belangrijkste onderdelen van www.freeler.nl zijn de Freejay files, de Channels, de Clubs, My Freeler en Service. Op dit moment heeft Freeler meer dan 460.000 leden en behoort de site tot de meest bezochte van Nederland.

Voor meer informatie:
Anja Verheij
Schoep & Van der Toorn
Telefoon: 020 - 487 40 00
Fax: 020 - 669 72 65
E-mail: (anja.verheij@svdt.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie