Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MGE introduceert statische omschakelinrichting Galaxy STS

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Galaxy STS, statische omschakelinrichting van MGE

De Galaxy STS (Static Transfer Switch) driefasige statische omschakelin-richting van MGE UPS SYSTEMS schakelt gevoelige belastingen tussen twee onafhankelijke voedingsbronnen om redundante stroomvoorziening te realiseren.

De Galaxy STS, die verkrijgbaar is in zeven uitvoeringen van 30 tot 600 ampère, biedt effectieve oplossingen voor de volgende behoeften: volledige scheiding van de twee bronnen en de daarbij behorende verdeelinrichtingen, redundantie in een bestaande installatie en onafhankelijke behandeling van belastingen teneinde wederzijdse storingen te vermijden.

Galaxy STS zorgt voor automatische of handmatige omschakeling van belastingen zonder onderbreking van de ene voedingsbron naar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie