Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website kamerlid Cherribi open voor columns over Kennisnet

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: www.cherribi.nl

Contactpersoon: Oussama Cherribi, kamerlid

Website kamerlid Cherribi open voor columns over Kennisnet

Datum: 11 december 2000

VVD-Kamerlid Cherribi stelt website open voor columns over Kennisnet

Al sinds langere tijd is het voor eenieder mogelijk om via de website van VVD kamerlid Oussama Cherribi www.cherribi.nl deel te nemen aan webpolls en discussiefora over actuele onderwerpen en beleidsterreinen. Als geheel nieuw element is nu - voor deskundigen uit het veld en andere discussiepartners - de mogelijkheid gecreëerd om columns in te sturen die vervolgens voor een bepaalde tijd op de website te lezen zullen zijn.

Cherribi is sinds 1995 een van de eerste kamerleden met een eigen website. De site fungeert als directe communicatielijn met zijn achterban en andere betrokkenen en geïnteresseerden. Deze functie wordt nu verder uitgebouwd met columns en opiniestukken.

Het eerste onderwerp waar Cherribi specifiek ruimte voor beschikbaar stelt is Kennisnet, het (inter)netwerk voor het Nederlandse onderwijs. Onderwijzend personeel, lokale politici en anderen die direct of indirect met Kennisnet te maken hebben, worden uitgenodigd hun meningen en ervaringen te beschrijven om op die manier deel te nemen aan de brede discussie. Waar zitten de knelpunten? Hoe kunnen deze worden verholpen?

Voor nadere informatie: Oussama Cherribi:
e-mail: (oussama@cherribi.nl)
Web-site: www.cherribi.nl

VVD-Tweede Kamerfractie

Binnenhof 1 a

2512 AA

Den Haag

Telefoon: 070-318 28 82reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie