Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sfeervolle kerstdagen in de Aviodome

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Sfeervolle kerstdagen in de Aviodome!

In de Kerstvakantie staat het Nationaal Luchtvaartmuseum Aviodome-Schiphol helemaal in het teken van de sfeervolle feestdagen. Sfeervol pionieren is de rode draad door de vaste expositie "Vliegende Hollanders", waarin temidden van meer dan 25 historische vliegtuigen de geschiedenis van de Nederlandse luchtvaart te zien is. Speciaal voor de feestdagen zijn er twee thema-exposities en een kinderprogramma.

Bijzondere kerstlucht in foto-expositie "Kerstmis in de lucht" Deze speciale expositie omvat ruim 25 sfeervolle foto's van luchtvaartfotograaf Ruben Fürste. Prachtige wolkenluchten en ondergaande zon vormen het ideale kerstdecor voor deze fotograaf, die de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie