Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Boek.nieuw.nl nieuwe boekenzoeker op internet

Boek.nieuw.nl, de beste boekenzoeker op internet

Samenvatting
Vandaag opent een nieuwe boekenprijsvergelijker op het internet, vergelijkt boekenprijzen, levertijden en men kan direct het gewenste boek bestellen. Daarnaast worden tips gegeven en de maandelijkse top 10 boeken gepresenteerd. Met de opening worden in een verloting gesigneerde boeken verloot onder de inschrijvers.

Boeken prijsvergelijken
Er zijn veel boekhandels, zowel online, als offline. Door de vaste boekenprijs is er in Nederland weinig concurrentie op prijsgebied, maar des te meer op levertijd en verzendkosten. Daarnaast zijn er veel boekhandels in België, Duitsland, de UK en Amerika, die daarnaast ook op prijs concurreren om de gunst van de Nederlandse boekenkoper. Om in een opslag te kunnen zien waar de bezoeker het gewenste boek het best kan kopen, is boek.nieuw.nl gelanceerd. Deze site vergelijkt na invoeren van ISBN, Auteur of Titel alle boeken bij alle internet boekwinkels.

Beste resultaten
Boek.nieuw.nl is in vergelijking met de andere online boekenprijsvergelijkers de meest complete. Vergelijkingen tussen de vergelijkers wijzen uit dat boek.nieuw.nl absoluut met de meeste zoekresultaten tevoorschijn komt, na invoeren van willekeurig welk boek. Daarnaast geeft boek.nieuw.nl overzichtelijk prijzen weer, in- en exclusief verzendkosten en levertijd. Met een klik op de bestelknop wordt de bezoeker geleid naar de site van de boekhandel om het boek daar te kunnen bestellen.

Gesigneerde boeken
Voor de opening zijn er gesigneerde boeken beschikbaar gesteld, die onder de bezoekers worden verloot. Het betreft onder andere vijf boeken van de Groningse striptekenares Barbaraal "Sex, drugs & strips", beschikbaar gesteld door uitgeverij Querido. De boeken worden verloot onder de inschrijvers van de maandelijkse mailinglist met boekentips.

Voordeel
Bestaande prijsvergelijkers van boeken zijn vaak onvolledig en onoverzichtelijk. Daar komt bij dat verdere service ontbreekt. Nieuw.nl, de grootste prijsvergelijker op het gebied van hardware, heeft al meer dan een jaar ervaring met intensieve contacten met bezoekers, retailers en bestellingen. Met deze kennis is boek.nieuw.nl ontworpen en deze zal volgens de makers in korte tijd uitgroeien tot de grootste prijsvergelijker in de boekenmarkt. Het resultaat is een complete, volledige prijsvergelijker die daarnaast ook goed doorzoekbaar blijft.

U vindt Boek.nieuw.nl op boek.nieuw.nl

Tty.nl
Boek.nieuw.nl is onderdeel van Tty.nl. Tty.nl is vooral bekend door het maken en exploiteren van 2dehands.nl, de grootste vraag en aanbodsite op internet. Daarnaast maakt Tty.nl de hardware prijsvergelijker Nieuw.nl. Tty.nl bestaat sinds 1997 en is gespecialiseerd in het maken van databasedriven, interactieve toepassingen op basis van internettechnologie.

Voor meer informatie over Tty.nl of over dit persbericht kunt u contact opnemen met Michiel van Deursen , tel: 050 5792333, e-mail: (michiel@tty.nl). U kunt ook kijken op www.tty.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie