Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Baltimore's e-security in WAP-telefoons Openwave

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Openwave's marktleidende WAP Microbrowser nu met
Baltimore Telepathy beveiliging

Amsterdam. 11 december 2000 - Baltimore Technologies en Openwave Systems Inc. de combinatie van Phone.com en Software.com maakten bekend Baltimore's producten voor draadloze e-security te gaan integreren in de WAP producten van Openwave. De overeenkomst moet de invoering van betrouwbare draadloze transacties versnellen.

Als onderdeel van de overeenkomst zullen links naar de Baltimore Telepathy wireless certificate service worden geïntegreerd in OpenwaveOE UP.Link Server (WAP Gateway) en de recent aangekondigde Openwave Secure Enterprise Proxy. De klanten van Openwave, toonaangevende mobiele operators in heel de wereld, kunnen nu gebruik maken ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie