Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 11-12-2000 2ePersbericht11december2000

Politieberichten

Eindhoven: Verdachten aangehouden
Maandagmorgen om 0.35 uur is op de St. Rochusstraat een 31- jarige man uit Eindhoven aangehouden. De gewaarschuwde politie trof daar in een café meerdere personen aan, die ruzie zochten. Een vijftal personen verliet, bij het zien van de politie, het café en daagden de overige bezoekers uit met de woorden: Kom er maar uit. Tevens voegde ze zeer onwel-voeglijke taal naar de politie. Direct daarop wilde een van hen terug het café inlopen, hetgeen hem werd belet. Vervolgens greep hij naar zijn binnenzak en riep: Ik schiet jullie kapot . Hierop is de man aangehouden. Hij verzette zich hevig. De overige van de groep schreeuwden naar de agenten en trachtten de man te ontzetten. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Korte tijd daarna verscheen er een 30- jarige vrouw en een 32- jarige man, uit Eindhoven, aan het politiebureau. Bij hen waren nog enkele personen. Zij wilden de aangehouden verdachten komen op halen. Aan hen werd te kennen gegeven dat ze het politiebureau moesten verlaten, hetgeen de vrouw en man weigerde. Hierop zijn beiden aangehouden. De verdachten zijn ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Diefstal mobiele telefoon
Maandagmorgen omstreeks 11.55 uur is er op de Hurksestraat van een 23- jarige man uit Helmond zijn telefoon gestolen. Hij liep daar richting Willem Prinzenstraat. Plotseling voelde hij een trap in zijn zij. Hij keek om en zag dat er een bromfiets, met twee personen daarop, naast hem reed. Direct daarop rukte de duopassagier de telefoon uit zijn hand, waarna ze snel wegreden.

Helmond: Alcohol
Maandagmorgen omstreeks 11.55 uur is op de Watermolenwal een 52- jarige man uit Helmond aangehouden. Hij nuttigde daar alcohol op een plaats waar dat verboden is. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Best: Diefstal uit sportcomplex
Tussen maandagmorgen 0.30 en 7.00 uur is er ingebroken in een sportcomplex aan de Sportlaan. Een ruit van de toegangsdeur is vernield. Uit het clubgebouw zijn een cd speler met mengpaneel, een friteuse, kauwgom, snoep en cds weggenomen.

Maarheeze: Inbraak in woning
Tussen vrijdagavond 19.30 en maandagmorgen 8.30 uur is er ingebroken in een woning aan Den Engelsman. Toegang tot de woning is verkregen na verbreking van een balkondeur aan de achterzijde. Enkele kasten in de woning zijn opengebroken. Er wordt niets vermist uit de wo-ning.

Gemert: Verlichtingscontrole
Maandagmorgen tussen 8.00 en 8.45 uur is er een verlichtingscontrole gehouden op de Boekelseweg. 31 Fietsers kregen een proces-verbaal voor het niet voeren van de juiste verlich-ting.

Geldrop: Winkeldiefstal
Maandagmorgen om 11.10 uur is in een winkel aan de Hoge Brake een 33- jarige vrouw uit Nuenen aangehouden. Het winkelpersoneel zag dat ze de winkel verliet zonder de goederen, die ze had meegenomen, af te rekenen. Na aanhouding is zij overgedragen aan de politie. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Reusel: Diefstal auto
Tussen zondagmiddag 16.30 en maandagmorgen 8.30 uur is er vanaf de Denestraat een grijze personenauto, Opel Kadett, kenteken XD-20-KF, gestolen.

Valkenswaard: Inbraak in woning
Maandag tussen 0.30 en 9.0 uur is er ingebroken in een woning aan de Karel Mollenstraat Noord. Toegang tot de woning is verkregen na verbreking achterdeurslot. Uit de woning zijn, een bril, een gsm, vijf pakken koffie en geld gestolen.

Valkenswaard: Diefstal auto
Tussen zondagavond 19.00 uur en maandagmorgen 11.15 uur is er vanaf de Beiaardstraat een blauwe personenauto, Volkswagen Golf CL, kenteken GJ-SZ-11, gestolen.

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Maandagmorgen omstreeks 10.40 uur raakte bij een aanrijding op het Croy een 26- jarige fietser uit Delfzijl gewond. Hij fietste daar richting Hoevenweg en sloeg plotseling linksaf. Hij verleende daarbij niet de vrije doorgang aan de uit tegenovergestelde richting komende bestelauto, be-stuurd door een 31- jarige automobiliste uit Eindhoven. De fietser raakte gewond aan zijn hoofd. Hij is overgebracht naar het St. Josephziekenhuis.

Eindhoven: Diefstal autos
Tussen zondagmiddag 16.00 en maandagmorgen 7.00 uur zijn er vanaf een bedrijventerrein aan de Hugo van der Goeslaan een donker groen- en een licht blauw personenauto, respectie-velijke Volvo V70 T en Volvo V70 T5, gestolen. Toegang tot het terrein is verkregen na het ver-wijderen van een gedeelte van het afrasteringhek.

Eindhoven: Autogordelcontrole
Maandagmorgen tussen 8.15 en 11.00 uur is er een autogordelcontrole gehouden op van Oldenbarneveltlaan. 29 Automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Bergeijk: Inbraak in woning
Zondag tussen 10.00 en 17.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Witrijtseweg. Aan de achterzijde is een deur geforceerd. Uit de woning is een staartklok gestolen.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Maandag tussen 12.15 en 14.30 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Pastorielaan. Van de 561 gecontroleerde voertuigenreden er 46 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 82 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie