Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van maandagmiddag 11 december 2000
15:49 maandag 11 december 2000

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

VEENINGEN

Een losgebroken paard en een pony hebben maandagmorgen rond half acht op de Willem Moesweg in Veeningen het verkeer de nodige problemen bezorgd. De pony hield wat snijwonden over aan een botsing met een auto. Het paard kon zijn illegale uitstapje zonder kleerscheuren afsluiten. Ondertussen zaten drie automobilisten met de brokken. Ter hoogte van het viaduct werd de pony aangereden door een personenauto bestuurd door een 46 jarige man uit Hollandscheveld. De pony rende daarna de weg weer op. Een 43 jarige bestuurder van een bestelauto uit Zuidwolde moest vol in de remmen om een aanrijding met de pony te voorkomen en werd van achteren aangereden door een personenauto bestuurd door een 20 jarige Zuidwoldiger die niet tijdig kon stoppen.

HOOGEVEEN

Een 16 jarige bromfietser is maandagmorgen met een schouderfractuur overgebracht neer het ziekenhuis in zijn woonplaats. Hij kwam door nog onbekende oorzaak op de Edisonstraat met zijn bromfiets ten val.

RODEN

Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag op het terrein van een autobedrijf aan de Ceintuurbaan in Roden een tiental autos opengebroken. Uit enkele autos werd de bestuurdersairbag meegenomen en van twee autos waren de lichtmetalen velgen gedemonteerd. De daders hebben aan de achterzijde van het pand het hek doorgeknipt.

WEITEVEEN

Bij een schaapskooi aan de Boovenen in Weiteveen zijn in het afgelopen weekeinde drie aftakassen gestolen. Ze hoorden bij een ladewagen, een schotelmaaier en een greppelfrees.

EMMEN

Bij een landbouwgroothandel aan de Rondweg in Emmen is dit weekeinde een z.g. Caffeebar gestolen.Het gevaarte met een afmeting van 40 x 40 x 200 is volgens de eigenaar niet door een man te tillen. Om binnen te komen is met grof geweld een toegangsdeur vernield.

PESSE

Onbekenden hebben zondagnacht de opbrengst van de zondagse collectes gestolen uit de kluis van een kerk aan de Hoogeveenseweg in Pesse. De technische recherche van de politie onderzoekt de aangetroffen werktuigsporen.

HAVELTE

Vanaf een erf aan de Wandelbosweg in Havelte is zondagnacht een trilplaat gestolen met een waarde van rond 10.000 gulden. De plaat is eigendom van een bestratingsbedrijf uit Stadskanaal. Aan de sporen is te zien dat het 260 kilo zware apparaat over de grond is weggesleept. Buurtonderzoek heeft niets opgeleverd.

EMMEN

Een bakker uit de Weerdingerstraat in Emmen heeft bij de politie aangifte gedaan van vernieling van zijn broodautomaat waarbij ook de opvangbak van het geld is meegenomen. De totale schade wordt geschat op ruim 5000 gulden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie